Изпратете Вашият въпрос

уебдизайн

дизайн на фирмен сайт, който ще увеличи Вашите продажби

Защо да наемете точно мен за изработката на вашия сайт?
Аз не само ще създам уеб сайт, който изглежда страхотно, но също така ще го направя да предоставя измерими ползи за Вашия бизнес. Ще отделя, колкото време е необходимо за консултации с Вас. Благодарение на моя 25 годишен опит като собственик на фирма за производство на рекламни материали ще мога лесно, бързо и проникновено да опозная Вашия бизнес, бранш и целева аудитория. След консултациите и Вие ще знаете повече.

Проучването ще използвам за изработка на уеб сайт с ангажиращ и интуитивен дизайн, насочен за по-добро изживяване на Вашите клиенти, за да стигнат до желаните действията в полза за вашия бизнес. В крайна сметка ще получите уеб сайт по поръчка с безупречно качество и надеждна функционалност, който ще се ползва с удоволствие на всички устройства. Вашият уеб сайт ще има всички характеристики от списъка:

  • Административен панел за управление;
  • Оптимизация за Google и други търсачки;
  • Интеграция с Google Analytics и Google Search Console;
  • Пълна съвместимост с мобилни устройства;
  • Бърза скорост на зареждане;
  • Високо ниво на защита и сигурност.

Какви сайтове правя?

изработка на сайт с адаптивен дизайн

адаптивен дизайн

Разработвам респонсив сайт в три версии, пригодени да се ползват лесно от различни устройства: телефони, таблети и настолни компютри.

изработка на сайт по индивидуален дизайн

индивидуален дизайн

Изработвам сайта изцяло по индивидуален дизайн, който съгласувам със стила и целите на вашия бизнес. Не ползвам готови безлични шаблони.
изработка на оптимизиран за търсачки сайт

SEO оптимизиран

Правя сайта да бъде удобен за Google, тъй като знам как оптимизацията за търсачки ви дава предимство пред вашата конкуренция.
изработка на UX уеб сайт

удобен за потребителя

Сайтът е с ориентирана към потребителя лесна навигация, която да му предостави нужната информация и да го води към желаните от вас действия.

Каквo включва изработката на сайт?

панел за управление

Заедно със сайта ще получите достъп до административен панел, с който можете да управлявате съдържание, дизайн и функции на сайта. Предлагам базово обучение, преди да ви прехвърля отговорността за управление на сайта. Това не е задължително, но е напълно безплатно. Поддръжката включва консултация, помощ и съдействие за добавяне или промяна на съдържание.

система за сигурност

Интернет може да бъде опасно място, а уебсайтовете могат да бъдат компрометирани. Взимам сериозни мерки за сигурността на данните и справяне с всички често срещани уязвимости. Това намалява риска от бъдещи прекъсвания и свързаните с тях главоболия. Инсталирам софтуер, който постоянно ще следи здравето на вашия сайт и опитите за злонамерени атаки.

Интегриран блог

Прясното съдържание повишава оценката на вашия сайт. Харесват го и поребителите и търсачките. Затова ще ви предоставя възможност да добавяте лесно нови статии. Интегрираният блог е идеалният начин да развиете доверие и да насърчите потребителите да се връщат. Освен това ще подобрите позициите си при търсене и ще повишите трафика към вашия сайт.

вграден анализатор

За да успеете в онлайн маркетинга на вашия бизнес, наистина е важно да можете да разберете напредъка си. Софтуерът на Google Analytics ще бъде инсталиран на вашия сайт. Така ще можете да проследявате колко потребители посещават вашия сайт, откъде са дошли, кои ключови фрази са използвали, кои страници са най-много и кои най-малко посещавани.

Как протича процеса?

^
Етап 1

Проучване и анализ

Ще отделите време да ме запознаете с вашия бизнес, начин на продажби, конкуренти и потенциални клиенти. Заедно ще анализираме какви ползи за вашия бизнес може да реализираме чрез сайта. На тази база ще планираме информационната структура, функционалност и цели на Вашия уебсайт.

^
Етап 2

Дизайн и разработка

Съобразно вашият бранд и таргет аудитория ще предложа типова страница, която ще служи като стил на дизайн за целият уебсайт. След одобрение ще изградя сайта по планираната информационна архитектура. Ще използвам дизайна, за да изпълня зададената функционалност и цели.

^
Етап 3

Тестване и настройки

На този етап уебсайтът ще бъде изграден, но ще е невидим за търсачки и посетители. Вие ще може да го тествате, да качвате съдържание и да изисквате корекции. Аз ще извършвам необходимите настройки. Когато сме готови ще направя вашият уебсайт публично достъпен.

^
Етап 4

Развитие и поддръжка

Първоначално едва ли ще може да предвидите всичко, което искате да има в уебсайта. Поведението и въпросите на посетителите ще ви подскажат нови решения. Вашият бизнес ще се развива и ще желаете нови функции на сайта. Затова през целия период на поддръжка е включено и развитие на уебсайта.

изработка на уеб сайт с респонсив дизайн