Изпратете Вашият въпрос

поддръжка на сайт

вашият сайт се нуждае от непрекъсната любов, грижа и внимание

Най-сигурният начин да попречите на успеха на вашия уебсайт е да го стартирате и след това да не правите нищо. Периодично се променят сървърите, браузърите, системите и приложенията, управляващи Вашия уебсайт. Променят се хакерските атаки, предпочитанията на поребителите и Вашият бизнес.

Затова трябва да се следи редовно за актуализацията, техническата изправност и сигурността на сайта. За щастие предлагам надежден месечен пакет за поддръжка, за да направя всичко необходимо за безпроблемното функциониране на Вашия уебсайт, а вие да се съсредоточите върху управлението на Вашия бизнес.

Каквo включва поддръжката?

архивиране на сайта

Автоматичен backup на всички файлове и бази данни 3 пъти седмично. Веднъж седмично ще прехвърлям архива на отдалечено хранилище. Така дори да се случи най-лошото и Вашия уебсайт стане недостъпен, ще разполагам с резервно копие и ще мога да го възстановя почти веднага.

защити за сигурност

Автоматичен ежедневен мониторинг на сигурността. Системата следи всички опити за неправомерен достъп и промени във файловете. Всяка подозрителна активност ще бъде блокирана преди да се превърне в проблем. Актуализиране на превантивната защита за предотвратяване на хакерски атаки, злонамерени действия и спам.

Актуализация

Седмична проверка за наличие на по-нови версии и актуализация на системата за управление на съдържанието, темата, плъгините и софтуера на сървъра. Тест за безпроблемно функциониране на уебсайта след промените. Всеки ъпдейт, който предотвратява открита уязвисмост в сигурността, ще се изпълнява незабавно.

решаване на проблеми

Отстраняване на възникнали технически проблеми в уебсайта. Хубаво е да знаете, че не сте сами, ако нещо се обърка, дори когато причината в във Вас или в трета страна. Винаги ще съдействам за решаването на проблема, ако трябва ще работя с доставчика на хостинг услуги или с други партньори.

неограничено развитие на уебсайта

Тъй като вашият бизнес се развива, вашият уебсайт трябва да отразява това. Може би провеждате събитие или промоционална кампания или може би стартирате нова услуга.
Така или иначе ще бъда с Вас, за да променяме съдържанието, дизайна и функцията на уебсайта ви, където и когато е необходимо. Ето на какво може да разчитате:

  • Обучение, колкото е необходимо, за да можете самостоятелно да променяте съдържанието на Вашия уебсайт.;
  • Съдействие, винаги когато се налага, за извършване на промени в съдържание и дизайн;
  • Добавяне на нови функции, модули, секции и страници; Работа до 4 часа, но няма да броя няколко часа в повее;
  • Консултации за редакция на съдържанието с цел по-добра оптимизация за търсачки;
  • Предложения за промени в дизайна за по-добро поребителско изживяване и реализация на целите;
  • Помощ при съставяне на текстово съдържание и базова обработка на снимки. В рамките на 4 часа месечно.