Изпратете Вашият въпрос

план за развитие, поддръжка, реклама и SEO на уеб сайт

Цени за абонамент

Неограничено развитие на Вашия уеб сайт с годишен абонамент

Колко струва изработката на уеб сайт?

Без поддръжка, без развитие и без оптимизация един сайт не струва нищо. Той би бил безполезен инструмент за вътрешна употреба. Ето защо не предлагам отделно цена за изработка на уеб сайт. Може да приемете, че получавате безплатен уеб сайт към едногодишният абонамент за неговото развитие.

Свързаност и непрекъснатост на процесите

Уеб сайтът на малкия бизнес преди всичко трябва да бъде ефикасен инструмент за продажби. Целите са повече посетители и повече реализации. За постигането на тази цел SEO има стратегическо значение. Поддръжката и развитието на уеб сайта, както и рекламата в търсачките са тясно свързани с оптимизацията. Планът за SEO определя развитието на уеб сайта, а не обратното. Нещо повече, аз се убедих, че SEO може да промени дори самия бизнес. В крайна сметка предлагането трябва да отговаря на търсенето.

Заради силните взаимовръзки между отделните дейности по развитието на сайта е грешка те да се изпълняват като отделни услуги от различни специалисти. Дори в рамките на една агенция е изключително трудно и неефикасно да се координират действията на дизайнер, програмист, копирайтър, SEO специалист, маркетолог и собственик на сайт. Затова предпочитам да работя самостоятелно.

От друга страна процесите по развитието на уеб сайта са постоянни. Променят се пазарните тенденции, потребителските предпочитания, както и Вашият бизнес. Няма как чрез реализирането на един проект целият уеб сайт, неговата оптимизация и реклама да са напълно завършени и да останат непроменени.

абонамент за развитие на уеб сайт – услуги

Изработка на уеб сайт до 10 страници
Хостинг и SSL сертификат годишно
Обучение и помощ за качване на съдържание неограничено
Отстраняване на грешки неограничено
Оптимизация на скоростта неограничено
Мониторинг на сигурността ежедневно
Архивиране на данните ежеседмично
Актуализация на платформите ежеседмично
Консултации за развитието на сайта 1 среща/месец
Разработка на нови модули и функции 1 страница/месец
Проучване за ключови фрази 1 страница/месец
Редактиране на съдържание 1 страница/месец
OnPage оптимизация 1 страница/месец
Google analytics – анализ и отчет ежемесечно
Реклама в Google Ads и отчет ежемесечно

цени за абонамент за развитие на уеб сайт